CASSÀ TOT L'ANY

Fira del Tap i el Suro

La Fira del Tap i el Suro és un esdeveniment temàtic i sectorial que durant un cap de setmana posa de rellevància el món del suro, un producte molt arrelat a la majoria de municipis del voltant de les Gavarres.
Activitats relacionades
Ruta del suro
RUTA DEL SURO. Recorregut urbà a peu per descobrir elements patrimonials relacionats amb el món del suro i el moviment obrer.
Fira de Santa Tecla
FIRA DE SANTA TECLA. La diada de Santa Tecla va ser escollida per marcar la celebració de la Festa Major petita de Cassà o la fira de tardor.
Image
Us heu plantejat mai que un tap de suro, que guarda vins i caves i altres licors, i que podem trobar arreu del món, ha estat fet probablement molt a prop de casa nostra?

A la Fira del Tap i el Suro de Cassà de la Selva podreu viure l’experiència completa de descobrir d’on surten els taps de suro que fan de guardians de les millors ampolles de vi i cava del món. Podreu veure el viatge que el tap fa des dels boscos de sureda a les empreses transformadores, fins a arribar a la taula dels restaurants. Us adonareu que la indústria surera és encara viva al municipi i veureu, mitjançant la Ruta del Suro, la important empremta arquitectònica, cultural, social i gastronòmica que ha deixat a Cassà.

Suro, indústria i gastronomia. Un circuit rodó que ens permet viatjar des de les Gavarres fins a les taules de qualsevol restaurant o casa del món.

Podeu trobar més informació sobre la Fira del Tap i del Suro a www.firadeltap.cat.

Image
Image
© Cassà Destapa els Sentits